Jussinmäki.net

Silver Way Oy on valaisimien maahantuontiin, kauppaan ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kasvava valikoima raskaankaluston, henkilöautojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja veneiden varaosia, varusteita ja tarvikkeita. joiden myynnissä olemme yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista. Lisäksi Lapuan Honkimetsässä sijaitsevasta myymälästämme löydät kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja varusteita.

Olemme myös ammattityökalujen vahva toimittaja teollisuuteen ja korjaamoille. Erittäin kattavasta valikoimamme löydät työkalut aina käsi-, sähkö-, paineilmatyökaluista vaativiin diagnostiikkalaitteisiin ja erilaisiin nostimiin.

Tuotemerkit:

Edustamme vain laadukkaimpia tuotemerkkejä, jotka ovat suunniteltu ja testattu kestämään vaativien ammattilaisten tarpeita. Edustamme muun muassa seuraavia tuotemerkkejä: Silver lights, Nordic Lights, X-vision, Hella, Bosch, Q8, Vision alert, Vignal, Britax, WAS, Jokon, Defa, Bentton, Depo, Talmu, Euroglobe, Wabco, Hengst, Cobra, Unior, Kamasa tools, Boxo, Klann, Pressol, Deca, AC, Werther, Knipex, ym ym…

Erikoispalvelut:

Valojen muutospalvelu: Valmistamme halogen työ- tai kaukovaloista muutospalveluna xenonvalot asiakkaan omista tai myymälämme valikoiman halogenvaloista. Kaikki valot rakennetaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan Cobran-muutossarjalla ja haluamallasi värilämpötilalla.

Customointi: Tarjoamme asiakkaillemme valosuunnittelua. Tilaustyönä valmistamme customoituja erikoisvaloja asiakkaidemme toiveiden mukaan. Halutessasi Pyydä tarjous sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Maanantai – Perjantai 09:00 – 17:00
Lauantai : Päivystys
Puhelin: 010 328 1670