Lakeuden Terveyslähde

Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset. Tervetuloa palvelevaan asiantuntija-myymälään Lapualle!

Järjestämme myös luentoja yrityksille ja ryhmille homeopatiasta ja vaihtoehtoisesta lääketieteestä. Esimerkkejä luentojen aiheista: Miten hoidetaan terveyttä sairauden sijaan, mikä ero on kovan ja pehmeän lääketieteen välillä, miten olen onnistunut hoitamaan lapseni ilman antibioottikuureja jne.

Meiltä myös Iiris-analyysit, terapiat ja alaan liittyvät konsultointi- ja koulutuspalvelut. Liikkeessämme vierailee noin kerran kuukaudessa kansanparantaja/selkäterapeutti sekä homeopaatti aika ajoin. Uutuutena myös kasvohoidot Marja Entrichin tuotteilla.

Yhteystiedot

MA-PE  10:00 – 17:00
LA  10:00 – 13:00
SU  Suljettu
Matkapuhelin: 044 039 3353