Unico

UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Unico Finland Oy:llä on Suomessa neljä tehdasta; sänky- ja runkotehdas sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla.

Tehtaamme käsittävät yhteensä n. 31 000 m² toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa. Tuotteidemme näyttely- ja koulutustila sijaitsee Kauhavalla, jossa esittelemme uusia tuotteitamme ja koulutamme asiakkaitamme tuotteidemme teknisiin saloihin. Toimintamme perustuu laadukkaaseen toimintaan ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä 115 huonekalualan ammattilaista.

Kotimaisuus ja käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unicon toiminnassa. Kotimaiset raaka-aineet ja eri yksiköissä tapahtuva käsityö nostavat Unico-tuotteiden kotimaisuusasteen erittäin korkeaksi.

Kaikilla UNICO -tuottella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta. Unico Finland Oy tekee yhteistyötä Allergia- ja Astmaliitto ry:n kanssa. Tuotteidemme materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja.

Yhteystiedot

Maanantai – perjantai : ei saatavilla
Lauantai: ei saatavilla

Puhelin: 010 391 5500